Új francia lounge New Yorkban

  Megújult az Air France lounge New York legforgalmasabb repülőterén

  Megújult az Air France lounge New York legforgalmasabb repülőterén

  Gourmet kínálat, Clarins termékek, zuhanyzók, relaxációs terület, nemzetközi sajtó, és ingyenes wifi hozzáférés várja az Air France magas kategóriájú törzsutaskártyával rendelkező utasait New Yorkban is mostantól.

  Fotó: Air France

  Teljesen felújított prémium várót adott át az Air France a New York-i JFK reptér 1-es terminálján. A dizájnra itt is a kortárs minimál jellemző, amilyen stílusban tavaly a párizsi CDG repülőtéren is átépítették a tengerentúli járatok terminálját.

  A lounge egyik különlegessége a relaxációs terület, hangulatvilágítással és kényelmes ülésekkel. Ennek része a Clarins francia márka nevével fémjelzett kezelő is, amelyben ingyenes szépségápolási gyorskezeléseket igényelhetnek a prémium váró használatára jogosult utasok.

  Fotó: Air France

  Az új lounge-ba garantált a belépés a La Premiere és Business osztályra jegyet váltó utasoknak, illetve a Flying Blue Elite Plus tagoknak az Air France-KLM törzsutas rendszerében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!