Visszafordult és kényszerleszállást hajtott végre Varsóban egy Budapestre tartó repülőgép

  Visszafordult és kényszerleszállást hajtott végre Varsóban a LOT lengyel légitársaság Budapestre tartó járata vasárnap, mert egy ismeretlen eredetű notebook volt a fedélzeten.

  Az RMF FM lengyel rádió szerint a vasárnap 11 órakor Varsóból Budapestre induló járat megfordult a lengyel-szlovák határ feletti légtérben, és délután egy körül ismét leszállt a varsói Chopin repülőtéren.

  Azért döntöttek a visszafordulás mellett, mert a fedélzeten ismeretlen eredetű tárgyra akadt a személyzet. Amint a Gazeta Wyborcza című napilap közli, a tárgy egy notebook volt, amely nem volt egyik utasé sem. A lapnak úgy nyilatkozott a repülőtér szóvivője, hogy egyelőre nem tudni, hogyan került a számítógép a repülőgépbe.

  A varsói repülőtéren a kényszerleszállás előtt a mentők és a tűzoltók készenlétben álltak, a landolás azonban zökkenőmentesen ment végbe. A Gazeta Wyborcza szerint a rendkívüli esemény miatt törölték a LOT ellenkező irányú, 14 órai járatát is a Budapest-Varsó útvonalon.

  Az utasok egy későbbi menetrend szerinti járattal indulhattak el - írja az MTI.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!