Ezért nem jó berúgni a repülőn

Ezért nem jó berúgni a repülőn

„Nem mindig a thaiok teszik veszélyessé Thaiföldet, hanem a magukról megfeledkező - igen gyakran angol – turisták – írja Bangkok Charlie a Facebookon. „A Bangkok Airways járatán egy részeg turista ugrott neki az egyik sztyuvinak, letépte róla az inget, meg akarta erőszakolni. Komolyan, megáll az ész kategória! Utasok segítségével sikerült megfékezni a részeget, akit a reptéren a biztonságiak vártak. Sajnos a hírek szerint úgy tűnik, nem indul eljárás ellene" – írja.

Ezután egy személyes emlék jön, melyben osztrákok a hunyók: „Óhatatlanul eszembe jutott egy több évvel ezelőtti Bécs-Bangkok direktjárat, ahol két osztrák férfinak sikerült elég rendesen berúgnia, majd hőzöngtek a sztyuvival, amiért nem akart nekik több italt hozni. Végül kaptak egy papírt, amin nagy betűkkel szerepelt, több nyelven: utolsó figyelmeztetés. A meglepő, hogy nem is magányos férfiak voltak - ugye a sztereotípia! -, feleséggel, barátnővel jöttek, akik rémülten lapítottak mellettük. Elég kellemetlen tud egy ilyen repülőút lenni, ez az élmény felülmúlta a korábbi ukrán utat, amikor a kopasz díjbirkózók játékból kezdtek verekedni. Akkor egyébként nagyon drukkoltam, reménykedve, hogy az osztrákok megérdemelnének egy rendőri fogadtatást Bangkokban."

Vannak hasonlóan rémisztő repülős sztorijai? Netán gusztustalanul viselkedő emberekkel volt kénytelen utazni? Kommenteljen!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek