Budapesten állít ki a 85 éves lengyel légitársaság

Történelmi jelentőségű fotókat állított ki 85 éves történelméből a LOT Polish Airlines a budapesti Lengyel Intézetben. A Rolling Stones is látható.

Varsóba érkezik a Rolling Stones, lengyel légiutas-kísérők tesznek látogatást az egyiptomi piramisoknál, az első női navigátor a pilótafülkében - csak pár momentum, amiket a LOT Polish Airlines történelmi fényképein végig lehet kísérni azon a kiállításon, amely a budapesti Lengyel Intézetben kapott helyett – írja az airportal.hu.

Légi mosolyalbum - a LOT 85 éves története képekben címmel nyílt november 18-án fotókiállítás a Lengyel Intézetben, amely harminc, a lengyel légitársaság archívumából válogatott fényképnek ad otthont egészen december 2-ig a Nagymező utca felőli kiállítóteremben

A kiállítás apropója, hogy a LOT Polish Airlines idén ünnepli fennállásának 85. évfordulóját, nem mellesleg, mint Európa harmadik és a világ hatodik legrégebbi légitársasága, mely a kezdetektől hű maradt nevéhez. Az 1929. januári alapítás tiszteletére és emlékére az idei év a LOT számára a sok egyéb napi teendő mellett az ünneplésé is. (Bővebben itt olvashat a kiállításról.)

A kiállítás hétfőtől péntekig reggel 9 és délután 5 között tekinthető meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek