Új kanadai célpontok az Air France-KLM kínálatában

Új kanadai célpontok az Air France-KLM kínálatában

A magas életminőségéről ismert, Brit Columbiában található, híres tengerparti város, Vancouver hamarosan folyamatosan elérhető lesz a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről. 2015. március 29-től ugyanis hetente öt járatot indít majd ide az Air France. Az útvonalon a 309 férőhelyes Boeing 777-200-as típusú repülőgépek fognak közlekedni.

Vancouver, ahol jó élniFotó: George Rose / Europress / Getty

 2015. május 5-től a KLM hetente három járatot indít Edmontonba, június 22-től pedig heti négyre emelik ezt a számot. Edmonton Alberta fővárosa, amely az egyik leggyorsabban növekvő gazdasággal bíró tartomány Kanadában. A járatot Airbus A330-200-as típusok teljesítik majd, amelyeken 243 férőhely van. Ezzel a KLM lesz az első és egyetlen légitársaság, amely összeköti Európát Edmonton városával.

A Kanadában 65 éve jelenlévő Air France-KLM a 2014-es évi téli időszakban négy városba – Montreal, Toronto, Vancouver és Calgary – indít majd járatokat a párizsi Charles de Gaulle és az amszterdami Schiphol repülőterekről, hetente összesen 46-ot. A fentieken kívül Ottawába is eljuthatnak a Csoport ügyfelei, Montrealon keresztül busszal, két óra alatt. A KLM utasai Boeing 747-esekkel repülhetnek Torontóba. Ezeken a típusokon található az újonnan kialakított World Business osztály, amelyen az ülések 2,07 méter hosszú ággyá alakíthatóak.

2015. március 29-től, valamint a nyári szezonban, az új vancouveri és edmontoni célpontokkal együttvéve az Air France-KLM kínálja majd a legtöbb járatot Európa és Nyugat-Kanada között.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek