Akciós jegyekkel indítja az Emirates dubaji járatát

Az Emirates Airline tíz közel-keleti, afrikai és ázsiai célállomásra kínál akciós repülőjegyeket a Budapestről utazóknak.

Október 27-én indul a naponta közlekedő Budapest–Dubaj repülőjárat. Az Emirates széles törzsű A330-200 repülőgépén naponta 278-an utazhatnak az emírségi nagyvárosba, illetve onnan Budapestre turista- és businessosztályon. A légitársaság kiterjedt hálózatának köszönhetően Magyarország közelebb kerül a közel- és távol-keleti gazdasági és kereskedelmi központokhoz is.

A Budapestről utazók most kedvezményesen vásárolhatnak retúr, turistaosztályra szóló repülőjegyeket tíz célállomásra. Dubajba az oda-vissza út turistaosztályon 99 ezer forintba kerül. Dubaj mellett Peking, Delhi, Hongkong, Bangkok, Male, Ho Si Minh-város, Sanghaj, Mumbai és Johannesburg szerepel a listán.

A Dubajba szóló akciós jegyeket október 23-ig lehet megvásárolni, és október 27. és december 10. között lehet velük utazni. A többi kilenc célállomásra szóló kedvezményes jegyeket október 31-ig lehet megvenni, utazni pedig október 31. és 2015. június 30. között lehet. Az akciós, oda-vissza útra szóló jegyek tartalmazzák az adókat és illetékeket, továbbá a poggyászt 30 kg-ig.

Az Emirates jelentős érdeklődésre számít az új közvetlen dubaji járat iránt, mivel mind a közel- és távol-kelet, mind Dél-Afrika egyre fontosabb szerepet tölt be a magyar gazdasági növekedésben; Dubaj pedig kedvelt célállomása az üdülni vágyó magyaroknak.

Újabb cikkünk ebben a témában:
Megérkezett Budapestre az Emirates első járata - 2014.10.27.
Budapest és Dubaj között repül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek