Punéba is repül a Jet Airways

  Punéba is repül a Jet Airways

  A Jet Airways napi járatokkal 4 új célállomást kapcsol a nemzetközi útvonalhálózatába, áll a légitársaság közleményében. Eddig csak belföldi járataival volt elérhető Ahmedabad, Goa, Lucknow és Pune, de november 14-től már Abu Dhabiból is csatlakozhatunk napi járatokkal az indiai légitársasággal, melynek flottája 113 repülőgépből áll.

  Abu Dhabi nem csak fontos átszállópont az európai Brüsszel, Párizs és London "hub"-ok mellett, hanem az Etihad Airways központja is, mely fontos befektető a Jet Airwaysben, továbbá ráhordó járatokkal is telíti az indiai légitársaságot.

  A két légitársaság már 2008 óta code-share partner, és kapcsolatuk 2013-ban tovább erősödött, miután az Etihad Airways megkapta a jóváhagyást az indiai légitársaság részvényeinek 24 százalékos megvásárlására, mint első külföldi légitársasági beruházó az indiai légiközlekedési iparágban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!