Többen repülnek a Ryanairrel és az Easyjettel mint korábban

  Szeptemberben mindkét fapados társaság örült.

  Szeptemberben mindkét fapados társaság örült.


  A Ryanair utasainak száma szeptemberben öt százalékkal nőt, ami összesen 8,5 millió utast jelent. A Ryanair gépeinek kihasználtsága szintén öt százalékkal nőtt, így 85 százalékról 90-re emelkedett – áll a társaság közleményében. Az előző 12 hónap forgalma 83,8 millió utas volt, ami négy százalékos növekedést jelent az előző időszakhoz képest.

  Az EasyJet utaslétszáma ugyancsak nőtt szeptemberben – írja a társaság -, a tavalyi év azonos hónapjához képest 7,5 százalékkal többen; azaz hatmilliónál valamivel többen választották a légitársaság járatait. A repülőgépek telítettségében mindez 2,5 százalékpontos emelkedést eredményezett, így átlagosan 92,2 százalékos kihasználtság volt jellemző augusztusban.

  A 12 havi gördülő adatokban is emelkedés mutatkozik: 6,6 százalékos emelkedéssel az éves utaslétszám 64 769 065 az elmúlt egy évben, kihasználtságban pedig 90,6 százalékot ért el az easyJet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!