Egy hétig világszerte szaktudással fizethet a szállásért

  Világszerte több, mint 600 szálláshely csatlakozott a barterhét nevű kezdeményezéshez, mely november 18-tól 24-ig tart, és keretében pénz helyett munkával illetve különböző tárgyakkal lehet fizetni a lakhatásért - írja a Guardian.

  Montecatini Terme - illusztrációForrás: Piergiuliano Chesi/wikipedia.org

  A szállások listázzák a kívánságaikat, van köztük, amelyik ácsmunkára, van, amelyik dekoratőri képességekre tart igényt, de közösségimédia- és weboldalkezelésre is szükség van. Egy bolgár ökoház például asztalost keres reikiszobájának megépítéséhez, egy Sri Lanka-i wellnesshotel pedig keresőoptimalizáláshoz értő vendégeket vár.

  Torinóban viszont gyerekkönyveket szeretnének kapni, Moszkvában pedig társasjátékokat, Mongóliában számítógépet, de egy livornói hotel például régi földgömbökre pályázik.

  A tavaly született kezdeményezés a 11 éve működő Olasz Barterhét testvérprojektje, melynek kezdeményezője a bed-and-breakfast.it volt. Jövőre bővíteni szeretnék a kínálatot, hogy a hoteltulajdonosok az év bármelyi szakában élhessenek a barterlehetőséggel.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!