Fizetést kaphat a nyaralásért, hogyha szeret fotózni

Nemrégiben írtunk arról, hogy a kutyabarát helyek kritikáit díjazzák, most pedig egy új lehetőség kínálkozik, ezúttal a mediterráneum szerelmeseinek. Az Unforgettable Greece nevű utazási iroda olyan jelentkezőket keres, akik jól tudnak fotózni, és ezt a tehetségüket szívesen kamatoztatnák egy 9 napos, görögországi utazás keretében - számol be róla a Travel and Leisure.

Forrás: analogicus/pixabay.com

A szerencsés kiválasztott egy barátjával vagy hozzátartozójával az ország legjobb hoteleiben szállhat meg, és 550 euró fizetést is kap cserébe azért, hogy kezeli az iroda Instagram-oldalát, és csodásabbnál csodásabb fotókat tölt oda fel. Ehhez egy megfelelő telefont is rendelkezésére bocsájt a cég.

Az ideális jelölt olyasvalaki, aki tudja, hogyan készítsen szemet gyönyörködtető Insta-fotókat, és nem riad vissza attól, hogy különböző kalandokban vegyen részt változatos környezetben. A jelentkezéshez mindössze annyit kell tennie, hogy november 15-én 13 óráig feltölti a kedvenc útifotóját az Instagramra az @UnforgettableGreece tag és #UnforgettableInstagrammer hashtag kíséretében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek