Szobanövények lakják ezt a különös londoni hotelt

Mikor már azt gondolná az ember, hogy mindent látott, akkor Londonban egyszer csak nyitnak egy hotelt – szobanövényeknek.

A Patch Plant Hotel nemrég nyitott az angol fővárosban, lakói pedig olyan növények, akik, nos, nem pihennek, hanem akiknek a gazdája pihen. A Battersea-ben, Londonban található szálló ugyanis arra specializálódott, hogy a vakáción lévő utazók növényeinek adjon kifogástalan ellátást.

Jelentse be növényét néhány nap pihentető wellnessreForrás: Patch Plant Hotel

Ötcsillagos, all-incluive bánásmód jár az itt nyaraló növényeknek a botanikai hotel hirdetése szerint, és itt most nemcsak arról van, hogy mondjuk naponta egyszer meglocsolják a növényeket és szép időben kinyitják mellettük az ablakot. Az öt csillag azt jelenti, hogy jár a bentlakóknak a növény wellness minden eleme, például egy hidratáló spa kezelés, írja a Travel Daily.

Az ötletgazdák szerint nagyon szomorú az, amikor az ember az utazásról visszatérve azt tapasztalja, hogy növényei szikkadtan lógatják a leveleiket. Ezzel a szolgáltatással az ilyen eseteknek szeretnék elejét venni. A növényhotel honlapján könnyen be lehet jelentkezni, pontosabban bejelenteni kis zöld kedvencünket: be kell írni az érkezés és a távozás napját, illetve, hogy hány kültéri, vagy beltéri növény érkezik a szállóba az adott időpontban. Bejelentkezéskor, pontosabban az időpont megadásakor a különleges kívánságokat is meg lehet írni a hotelnek, például olyanokat, hogy „Bob nem kezeli jól, ha sokat kap inni. Olyankor valahogy furcsa lesz", olvasható a növényhotel honlapján.

És a legjobb az egészben az, hogy az egész növény hotel dolog ingyen van. Hogy miért éri ez meg a cégnek? Hát azért, mert alapvetően ez egy növényekkel, valamint a hozzájuk kapcsolódó termékekkel foglalkozó vállalkozás, és lássuk be, hogy a növényhotel tökéletes ötlet az üzlet reklámozására.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek