Ezen a magánszigeten ingyen lakhat, míg zseniális ötletén dolgozik

Szeretne egy hetet eltölteni egy apró svéd szigeten? Ha van egy kreatív ötlete, akkor lehet, hogy már tavasszal indulhat!

Ideas Island, vagyis Ötletek Szigete. Ez az a hely, ahol a kreatív elgondolás jó esetben formát ölt. A magánsziget tulajdonosa, Fredrik Härén úgy gondolja, hogy a valódi alkotáshoz elengedhetetlen a nyugalom, a csend, a természet közelsége és, hogy valamiféle harmóniába kerüljünk önmagunkkal és a bennünket körülvevő világgal.

Forrás: Ideas Island

Ha valaki szeretne ilyen körülmények között eltölteni egy hetet, annak csak jelentkeznie kell. Igaz, ezen a nyáron már nincs szabad hely, mivel a sziget májustól szeptemberig „üzemel", de a következő évre még bőven akad szabad hét. Ennyi időt lehet ugyanis eltölteni itt öt barát társaságában, vagy akár többet is, ha sikerül meggyőzni a tulajt, hogy szükséges még néhány nap a kreatív projekthez, írja a Lonely Planet.

Forrás: Ideas Island

A lakás ingyenes, az utazást és az ennivalót az ott tartózkodás alatt viszont fizetni kell. A jövő évi vendégeket 2020 februárjáig, vagy márciusáig választják ki. Ha van valamilyen zseniális koncepciója, amit csakis ilyen helyen tud kibontakoztatni, akkor ezen a linken találja a jelentkezési lapot.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek