Éjjelente is ingyen bejárható arborétum nyílt egy felhőkarcoló tetején

  A Jameel Művészeti Központ a modern művészetek központjává nőtte ki magát Dubajban, a felhőkarcoló épület tetején ráadásul egy kivilágított botanikus kert nyílt meg a napokban – derül ki a Dubaj képviseletét ellátó Travel-Advance közleményéből.

  Forrás: jameelartscentre.org

  A művészeti központ tíz különböző galériahelyiséget foglal magában, ahol jellemzően a jövőben is átmeneti kiállítások kapnak helyet. A leglátványosabb tárlat azonban éjszaka tekinthető meg. A központ tetején ugyanis egy kivilágított botanikus kert várja az érdeklődőket, amelyet ingyen lehet bejárni. A kivilágított tetőtéri minipark két kuvaiti művész, Alia Farid és Aseel AlYaqoub fantáziájának szüleménye, akik sajátos logika szerint a természet szépségét a mesterséges fényforrásokkal kiegészítve képzelték el a jövő botanikus kertjét.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek