Ingyenes húsvéti programokkal várják a családokat Fraknó várában

  Kézműves apróságokat és finomságokat vásárolhatnak a látogatók az osztrák Fraknó várának közelgő húsvéti vásárában, de lesznek gyerekprogramok és érdekes német nyelvű előadásokon is.

  A kismartoni Fraknó várForrás: esterhazy.at

  Számos ünnepi rendezvénynek ad otthont Fraknó vára április 13-án és 14-én. A történelmi pincékben kézművesek és kisiparosok mutatják be saját termékeiket, a húsvéti ékszerektől a virágdíszeken át a sonkáig: pékáruk, sütemények, lekvárok, mézek sorakoznak majd az asztalokon, írják az esemény beharangozójában.

  A gyerekeket 10.00 és 17.00 óra között húsvéti kézműves műhellyel várják, itt tarka-barka ajándékokat készíthetnek a legkisebbek. 11.00 és 17.00 óra között nyitva lesz az állatsimogató is, ahol nyuszik, tyúkok és más állatkák barátkoznak a kicsikkel. A gyerekeknek tojáskereső játékot is szerveznek.

  A vendégek mindkét nap ingyen járhatják körbe a vásárt és élvezhetik a húsvéti hangulatot az osztrák kisvárosban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek