Ettől a hét útitárstól óvjon a Jóisten minket

Nemrég ért véget egy szemeszter, az egyetemista pedig kettőt pislog, és máris tavaszi szünet. Persze az átlag azt is végigmagolja, főleg ha valami kemény szakot választott, de egyeseknek van esélyük utazni valamerre. Erre felfűzve írt cikket a Study International (SI) News oldala, hogy megossza, ha bandával utazik az ember, kiket hagyjon inkább otthon.

1. A primadonna: Vele csak menő szállást lehet választani, a tervezett büdzsét pedig meg kell duplázni: tömegközlekedés helyett taxit választ, éttermet pedig Instára való alkalmassága alapján.

2. A lelkiismeretes: Vele elég jó tud lenni utazni, már indulás előtt jóval megtervezi centire, mikor hova érdemes menni. Viszont ha ettől az itinertől eltér a csoport, elszontyolodik, rosszabb esetben hisztizik.

3. A panaszos: Rossz az étel, őrültek a taxisok, mocskos a szállás – ő mindig talál valamit, amibe bele lehet kötni. A problémát látja, a megoldást sosem nézi.

Próbáljon meg minél több időt együtt tölteni a barátaival!Forrás: StockSnap/Pixabay

4. A besüppedős: Az a fajta ember, aki mindent extra lassan és nyugalmasan szeret csinálni. Ül és nézi az embereket, pihenget, ami tényleg kell néha, de ha korlátozott ideje van a csapatnak, luxus ez a tempó.

5. A narcisztikus: Akik teljesen ráfüggtek a közösségi oldalakra, azon belül is arra a vonalra, ahol ők szerepelnek álló- vagy mozgóképen. Elég fárasztó ez a sokadik „fotózz le légyszi itt is!” után.

6. Az aggódó: A panaszoshoz kicsit hasonló, csak rinyálósabb: fél, hogy lekési a gépet, hogy túl messze van a hotel, hogy nem ért az idegen nyelven. Szóval az ellazulós-besüppedős szöges ellentéte, ők egy csapatban robbanékony elegy lehetnek.

7. Az olcsójános: Spórolni jó dolog, nem baj, ha az ember nem hagyja ott a vagyonát egy úton, de ez a típus túlzásba viszi ezt. Mindenhol alkudni akar, képes elvinni a törülközőt a hotelből és a kávézóban megtömi a táskáját ingyen cukorral.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek