Kié a legjobb utazós videó? Pályázzon és nyerjen!

Kié a legjobb utazós videó? Pályázzon és nyerjen!

A Condé Nast Traveler filmfesztivállal tiszteleg a legjobb utazási videók előtt – mármint az általunk, házilag készített utazási rövidfilmek előtt, írják a honlapon.

Már harmadik alkalommal kerül sor a Condé Nast rövidfilmfesztiváljára, melyre hatvan másodpercnél nem hosszabb alkotásokkal lehet nevezni. A beküldőket nem csak az motiválhatja, hogy rövidfilmjük szerepelni fog a filmfesztiválon: a fődíj egy kétszemélyes dél-afrikai utazás lesz kétezerötszáz dollár készpénzzel, a további döntősök pedig fejenként kétezer dollárt kapnak. A dobogósok mindannyian meghívót kapnak a júliusban New York-ban rendezett vetítéses bulira is.

 

Mindegy, mi a témánk, a lényeg, hogy megihlessük a zsűrit egy percbenFotó: Roberto Lopez / Northfoto

Ami a nevezési feltételeket illeti, a rövidfilmet mindegy, milyen géppel készítjük: lehet okostelefon vagy profi kamera is. A videó formátuma szintén szabadon választott. A kész művet a Facebook-on vagy a Twitter-en kell nyilvános posztban közzétenni: #CNTravelerShorties és #Contest címke szerepeljen rajtuk. Fontos, hogy mindkét címkének együtt kell szerepelnie a nevezéshez.

Az elmúlt két évben három kontinensről háromezerhatszáz videó érkezett be a pályázatra, és témában nem volt hiány. Szörfözéstől az olasz gelatóig bármi megihlethet minket az idén is, a Condé Nast örömmel látja. A filmeket már most elkezdhetjük feltölteni. A pályázat május 19-én EST (USA-keleti parti) idő szerint éjfélkor zárul, eredményt pedig júniusban hirdetnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek