Főállású utazót keresnek Európába

Főállású utazót keresnek Európába

Már nincs sok időnk, ha utazással szeretnénk megkeresni a kenyerünket, de március 5-ig még összeállíthatjuk pályázatunkat a busabout.com felhívására – írja a Travel and Leisure.

A főként kalandtúrákat szervező brit Busabout nagykövetet keres, nem is egyet, hanem rögtön kettőt. A főállású utazó feladata, hogy bejárja Európa falvait, szigeteit, partvonalát, és mindezt dokumentálja közösségi médián, blogposztokban és videók készítésével.

Napnyugta Ibizán: persze ne feledkezzünk meg róla, hogy ez szigorúan munka!Fotó: Steven Straiton / Flickr.com

A munkaleírásból kiderül, hogy a Szajna-parti sétán túl a svájci Alpok legmagasabb csúcsait is meg kell hódítania a két jelentkezőnek, de nem fognak kimaradni az útitervből a Görög-szigetek, a bulizás Ibizán és az Oktoberfesten sem.

A két nagykövetből az egyik a kamera előtt áll majd; tőle azt várják, hogy lebilincselően meséljen a helyszínekről, és értsen a történelemhez, régészethez is. Társa, aki a videókat készíti, a kiírás szerint gyakorlott videoszerkesztő kell legyen.

Túra a svájci Alpokban? Nincs más dolgunk, mint szépen dokumentálni az utatFotó: Juan Rubiano / Flickr.com

S hogy ezért mi jár cserébe? A cég teljes mértékben téríti az utazási és szállásköltségeket, és a kapcsolódó kirándulások, belépők árát. Emellett egy meghatározott összeggel a napi étkezéseket is fizetik. Pályázni youtube és vimeo videókkal tudnak azok, akik már elmúltak 18 évesek, és legalább 180 napra érvényes vízummal rendelkeznek Európa összes országába. Ez nekünk, EU-tagállamban lakóknak természetesen nem lehet probléma, így akár előnyt is jelent a pályázatnál. Az angol nyelvtudás viszont elengedhetetlen!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek