Koporsóban kell aludnia, ha Drakulánál foglal az Airbnb-n

Igazi hátborzongató kalandot kínál Halloween alkalmából az Airbnb: egy játék nyertesei Drakula erdélyi kastélyában tölthetik az éjszakát október 31-én, ha merik.

 

A borzongató estén a vendégek lovaskocsin érkeznek majd a törcsvári kastélyba, írja a luxurylaunches.com. A tartózkodás idején egy elismert vámpírszakértő kalauzolja a szerencsés nyerteseket - Dacre Stoker, aki Bram Stoker, az 1897-ben megjelent Drakula című könyv írójának leszármazottja. Már a kapuban szellemes sztorikkal vár, és történelmi áttekintést nyújt Drakula koráról.

Fotó: airbnb.co.in


A kastély bejárása után gyertyafényes vacsora következik, a hálószobában pedig ágyak helyett bársonnyal bélelt „luxuskoporsókban" kell eltölteni az éjszakát. Ha mindenki egyben van reggel, a teraszról élvezheti reggeli közben a panorámát.

A vendégeknek be kell tartaniuk egy rakás szabályt is: tilos a fokhagyma és minden olyan dolog, ami „fokhagymaszagú", nem lehet ezüst ékszereket hordani, és szent jelképeket behozni. Ha tetszik a program, október 26-ig jelentkezhet a játékra itt.

Az Airbnb-nél már hagyomány, hogy október 31-re valamilyen horrorisztikus szálláshelyet kínál. 2015-ben a párizsi katakombákban lehetett "nyerni" egy éjszakát. A vendégeket a katakombák kurátora kalauzolta a föld alatt, ahol egy privát koncerttel egybekötött vacsorát is elfogyaszthattak, és horrortörténeteket is hallgathattak, mielőtt nyugovóra tértek a holtak között.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek