Szuper új funkciókat kapott a BAHART megújult honlapja

Balatoni programajánló, bérelhető vitorláshely- és kompkereső is van az új oldalon.

„Ha Balaton, akkor Hajózás!" - a BAHART célja, hogy mindenki úgy érkezzen a régióba, hogy a Balaton kapcsán nem csak a fürdés, napozás, bulizás jusson eszébe, hanem a hajózást is betervezze, szerepel a társaság közleményében.

Nemcsak fix menetrendre kereshet

Az új honlap telefonokon és táblagépeken is alapvetően azonos formában jelenik meg. Az egyik új funkció a „Hajózási lehetőség kereső" modul. Míg korábban csak az induló és célállomások között, előre meghirdetett fix menetrend szerint közlekedő hajójáratokra lehetett keresni, a hamarosan térképes alkalmazással is kibővülő keresővel ki lehet listázni adott kikötőből induló menetrendi járatok mellett az összes egyéb hajózási lehetőséget is. A BAHART ugyanis számos séta- és programhajó kínálatot is biztosít az utasoknak a Balaton 22 kikötőjében. Megtekinthető ezek indulási időpontja, a menetdíjai, illetve adott hajózási lehetőség bemutató leírására is át lehet lépni.

Fotó: www.balatonihajozas.hu

 Lényeges újítás, hogy amennyiben adott napon a keresett hajózási lehetőség nem áll rendelkezésre, akkor a rendszer jelzi, hogy az legközelebb mikor (melyik napon) vehető igénybe, de emellett alternatív hajózási szolgáltatásokat is ajánl, hogy mindenki találjon magának megfelelő hajós élményt a keresett napon is.

Kompkereső modul is van

A honlap „Következő kompindulás visszaszámláló / kompkereső" modullal is bővült. A személyhajójáratokkal ellentétben a kompközlekedést az év minden napján biztosítja a Balatoni Hajózási Zrt, a honlap kezdő oldala pedig folyamatosan mutatja adott napra vonatkozóan a következő kompok indulási időpontját egy interaktív visszaszámláló segítségével. (A forgalom függvényében az előre meghirdetett menetrendet felfüggeszthetik és a jelzett indulási időpontoktól eltérően folyamatosan is biztosítják a kompközlekedést) A menetrendi személyhajózáshoz hasonlóan, itt is megjelenítik a felkeresendő látnivalókat. Ezeket az ajánlatokat az „Északi-parti látnivalók", illetve a Déli-parti látnivalók" rovatokban lehet megtekinteni.

Vitorlázna vagy balatoni programot keres?

Szintén újdonság a "Bérelhető, illetve túrázásra igénybe vehető vitorláshelyek" menüpont. Az új honlap bemutatja a BAHART vitorláskikötő-láncához tartozó 11 kikötőt, és térképen megjeleníti azokat a vitorláshelyeket rövid leíró adatokkal is, melyeket a vitorlázók kibérelhetnek, vagy éppen túrázások alkalmával időszakosan igénybe vehetnek.

A BAHART az elszigetelt szolgáltatások helyett „élmény-csomagokat", olyan turisztikai attrakciókat kínál, amelyeket például a hajózás tud összekötni, Ennek megfelelően, a szolgáltatások bemutatásánál nem csupán a hajózáson van a hangsúly, hanem az így elérhető célállomáson, és annak látnivalóin, turisztikai termékein, programjain, rendezvényein is.

A honlap ezenkívül megjeleníti a célállomás látnivalóit és programjait is a kapcsolódó rovatokban, így az utasok így konkrét programcélokkal indulhatnak útnak a menetrendi hajójáratokkal. A főidényben minden menetrendi jegyet váltó utas a jegypénztárban megkapja a célállomások szolgáltatóinak kedvezményes kuponjait is.

A főoldalról indulva általánosságban is kereshetők a „Balatoni programok" és Balatoni látnivalók" valamennyi BAHART kikötő településének vonatkozásában.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek