Jimi Hendrix lakását ötvenezerért bérelhetjük az Airbnb-n

Az Airbnb a hírességek körében is népszerű, az alábbi gyűjtésben kiderül, hogy milyen sztárlakásokat adnak ki, és mennyit kóstál egy éjszaka.

Persze a sztárlakásokat nem olcsó mulatság kivenni, legtöbb esetben egy éjszakáért több tízezret is fizetni kell – írja gyűjtésében a Pénzcentrum.

Jimi Hendrix lakása Hawaii-nFotó: Airbnb

Ava Gardner amerikai színésznő és dzsesszzenész férje, Artie Shaw egykori háza is fenn van az Airbnb-n. A sztárok az 1940-es években laktak itt, azóta többször renoválták a gyönyörű épületet, legutóbb 2011-ben. Éjszakánként 24 253 forintot kell fizetni a szállásért, amit akár egy napra is bérelhetünk. De a legendás amerikai gitáros, énekes, zeneszerző Jimi Hendrix lakását is megkaphatjuk néhány napra, éjszakánként 49 616 forintért. A Hawaii-n található lakás tökéletes választás, ha egy kis romantikára vágyunk, ráadásul 10 percre van a repülőtértől is.

Aztán ott van a 2014-ben elhunyt filmsztár, Mickey Rooney Malibuban található luxuslakása, amelyet minimum három éjszakára lehet foglalni, éjszakánként 62 772 forintért fejenként (!), cserébe mindössze pár percre van az óceánpart.

Bing Crosby egykori palotája éjszakánként 190 ezerért bérelhetőFotó: Airbnb

Bing Crosby, az Oscar-díjas amerikai színész, zenész egykori palotáját éjszakánként 191 376 forintos áron kaphatjuk meg. A borsosabb árért cserébe viszont garantálják a fényűzést: feszített víztükrű medence, kandalló, luxus mozaikpadló, egyedi bútorok, és csodás környezet várja a bérlőket. De érdemes rákattintani Morgan Miller hivatásos amerikai röplabdajátékos lakására is, amelyet 255 366 forintért ad ki egy éjszakára. A gourmet konyha mellett ennyi pénzért elszigeteltséget, nyugalmat, és rengeteg sport- és szabadidős lehetőséget kínál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek