WC-kereső alkalmazások utazóknak

Semmi sem teheti jobban tönkre az utazást, mint egy olyan vészhelyzet, amikor elfogadható színvonalú mosdót kell találnunk, haladéktalanul. Az alábbi appok segítenek.

Igazából mindegy, hogy egy kétes eredetű utcai büfés vacsora után érezzük rosszul magunkat, vagy azt bántuk meg, hogy egy étteremben repetáztunk, szeretnénk elkerülni azt a rémálmot, hogy ki kell mennünk, de nincs hova. Szerencsére meglepően sok mobiltelefonos alkalmazás és szolgáltatás létezik, ami segít illemhelyet találni, ha sürgősen szükségünk van rá. A roadwarriorvoices.com alapján következzen néhány.

 

Fotó: flushd.com

SitOrSquat: a Charmin nevű WC papír-cég alkalmazása segít, hogy a felhasználó minél hamarabb nyilvános WC-t találjon. Visszajelzést is írhatunk az adott illemhely tisztaságáról, így minden WC besorolható különféle kategóriákba attól függően, hogy viszonylag tiszta és kényelmes, vagy netán maga a rémálom.

A Flushd szintén a szívügyének tekinti azt, hogy segítse az utazókat abban, hogy elkerüljék a nehéz helyzeteket. Az Airpnp alkalmazást pedig kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy segítsen New Orleans-i Mardi Gras felvonulási útvonalainak közelében tiszta illemhelyet találni, a cochsurfing-hez hasonlóan, csak itt WC-t foglalhatunk magunknak.

Az Airpnp azt is lehetővé teszi, hogy a mosdó használati díját is online rendezhessük.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek