A világ leggyorsabb internetével csábít egy Abu Dzabi hotel

  A Jannah Burj Al Sarab hotel menedzserei azt állítják, hogy a wifi a náluk a leggyorsabb az egész világon: másodpercenként 1,2 gigabájttal hasít.

  A szállodában korábban az adatátvitel sebessége 270 megabit volt másodpercenként, és ez sem számított rossznak a mezőnyben. Ezt állítólag sikerült feljavítani, a hotelszobájukban videokonferenciákon részt vevő vendégek nagy örömére, írja a lonelyplanet.com.

  Fotó: Jannah Burj Al Sarab

  A Jannah Burj Al Sarab hotel gyors interenetélérését valószínűleg nemcsak az üzleti utazók, hanem a szintén gyakori vendégnekszámító kisgyerekes családok is értékelik majd.

  Az átlagos adatátviteli sebesség egyébként 100-250 Mbps a szállodákban. Ha fontos, hogy ne kelljen perceket várnia egy videó megnézésére, szállásfoglalás előtt érdemes lecsekkolni a hotel internetkapcsolatának sebességét a HotelWiFiTest.com oldalon.

  Újabb cikkünk ebben a témában:

  Abu-Dzabi megint óriás élményparkot épít
  Ezúttal ugyanis egymilliárd dolláros befektetéssel épül egy Warner Bros. szórakoztató filmes témapark Abu-Dzabiban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!