15 százalékos kedvezménnyel vonatozhat át Európán

15 százalékos kedvezménnyel vonatozhat át Európán

Decemberben 15 százalékos kedvezménnyel kínálja Interrail Globál bérleteit a MÁV-START. Az Európa 30 országában felhasználható vasúti bérletek 5, 10, 15, 22 napos, illetve egy hónapos folyamatos utazási érvénytartammal válthatók meg. Aki él a kedvezményes vásárlás lehetőségével, az utazását 2016. március 30-ig meg kell, hogy kezdje.

Fotó: Kispala1994 / Indafotó

 A felnőtt, ifjúsági és szenior bérleteket is érintő, egész Európában meghirdetett akció célja a turisztikai főszezonon túli utazások ösztönzése. A kampány 2015. december 1-től 31-ig tart, az akciós bérleteket ez idő alatt lehet megvásárolni.

Az Interrail Globál Portugáliától Lengyelországig, Norvégiától Törökországig összesen 30 országban biztosít korlátlan barangolási lehetőséget. Kedvező megoldást jelenthet annak, aki Európa minél több nevezetességét szeretné egyetlen utazás keretében felkeresni, valamint annak is, aki egy távolabbi országba szeretne vasúton eljutni. Használatával korlátlanul utazhatunk a résztvevő országok államvasúti hálózatán és egyes magánvasutak vonalain, a választott kocsiosztályon, a bérlet érvénytartama alatt.

Az Interrail további kedvezményeket is biztosít: ingyenes vagy kedvezményes utazást egyes autóbuszvonalakon és hajójáratokon, kedvezményes szállásfoglalási lehetőséget egyes szállodákban, ingyenes vagy kedvezményes belépőt az állami vasúti múzeumokba, továbbá kedvezményes belépőt múzeumokba, városnéző programokra.

Az árakról, az egyes országokon belüli érvényességről, illetve felhasználást érintő információkról részletesebben a vasúttársaság weboldala tájékoztat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek