Nézzen szét a Google-vel Dubaj vitorlaalakú luxushoteljében!

A Google Street View ezúttal a dubaji Burdzs al-Arab luxusszállodájának kapuját nyitotta meg, ahol a látogatók egy ingyenes virtuális túrán járhatják be annak nagy részét.

  

Fotó: jumeirah.com

A Google ezúttal a Dubaj jelképévé vált, 321 méter magas, hétcsillagos Burdzs al-Arab (Arabok tornya) szállodával dolgozott össze, hogy egy háromdimenziós virtuális túrán keresztül mutathassa meg az óriás vitorlaalakú épület luxusát belülről is. Az érdeklődők így egy ingyenes épületbejáráson vehetnek részt, ahol láthatják a díszes előcsarnokot, felmehetnek a királyi lakosztályba, a bárba, és végigsétálhatnak a hotel éttermein és gyógyfürdőrészlegén.

 

Fotó: jumeirah.com

A kétemeletes királyi lakosztályért, amelyben gepárdmintás szőnyeggel borított márványlépcső és forgó baldachinos ágy fogadja a vendéget, 15 ezer dollárt (4,4 millió forint) kérnek el egy éjszakára. Érdemes szétnézni azon a helyen, ahol még a hálószobákban található öltözőhelyiség is nagyobb, mint egy átlagos hotelszoba - írja a brit Telegraph magazin. A virtuális túráért kattinson ide.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek