30 millióba kerül a 3 hetes szupergyors világ körüli út

Világ körüli útra indulna, de maximum egy hónapja van rá? Nincs ideje bajlódni a szervezéssel, és nem számít, mennyibe kerül a kiruccanás? Akkor választhat a Four Seasons 4 különböző exkluzív útja közül.

 

Ezek ugyan a lehető legnagyobb luxust kínálják, de a vérbeli utazók számára talán legizgalmasabb epizódokat spórolják meg - az egyes helyszínekre való eljutást, és a helyi szálláslehetőségek nyújtotta élményeket.

Fotó: businessinsider.com


A szállodalánc ugyanis egy privát, 52 személyes Boeing 757-essel szállítja az egyik helyszínről a másikra az utasait, látható a Business Insider videójában. A résztvevők végig a szállodalánc hoteljeiben szállnak meg.

Az első út olyan látnivalókat érint, mint a Taj Mahal, a Los Angeles-i Rodeo Drive, a második út egy privát vacsorát tartalmaz a Kínai Nagy falon és búvárkodást a Maldív-szigeteken, a harmadik pedig extravagáns élményeket ígér, mint például a szafari a Serengetiben, vagy zipline egy Costa Rica-i őserdőben. A negyedik a kulturális élményekre helyezi a hangsúlyt - ez csak 19 napos, és többek között Olaszország reneszánsz művészetét ismerhetik meg közelebből a résztvevői.

A 19-24 napos világ körüli utak 106-137 ezer dollárba (31-40 millió forintba) kerülnek, ebbe még az is belefér, hogy a fedélzeten évjáratos champagne-t szolgáljanak fel az utasoknak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek