Ingyen forró csokit osztanak a Levendulákban

Ingyen forró csokit osztanak a Levendulákban

Szeretettel várunk egy ingyenes kóstolóra pénteken, november 20-án 16 és 18 óra között a Szent István körúton, a Vámház körúton és a Rákóczi körúti üzleteinkben! - írják a szervezők a kétórás esemény Facebook oldalán, amelyre már most közel háromezren jelezték részvételüket.

Fotó: Roland G Photography

A néhány soros bejegyzés szerint jövő pénteken a Levendula Kézműves Fagylaltozó három üzletében is ingyen készítik a betérő látogatóknak a forró édességet, amelyhez az alapanyagokat és az ízesítőket is a látogatók választhatják ki. A chili, karamell, gesztenye, fahéj, mézeskalács vagy amarena meggy csak néhány azok közül, amikkel saját ízlelőbimbóik ízlésére szabhatják majd az italukat. De az ígéretek szerint a cukrászdákban még néhány csepp Bailey's-t, whiskey-t vagy barna rumot sem sajnálnak majd a vendégek bögréjéből.

A franchise rendszerben működő Levendula cukrászdák tavasztól őszig több mint 90 fajta kézműves fagylaltot vonultatnak fel, amelyeket mesterséges adalékanyagok nélkül, kizárólag minőségi alapanyagokból, kézzel készítenek - olvasható a weboldalukon. A különleges étrendet követők számára többek között cukormentes, paleo, gluténmentes készítményekkel készülnek, de fagyijaikkal a tejérzékenyekre is gondoltak. A téli hónapokban a fagylaltokat a forró csokoládé és a kézzel készített bonbonok váltják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek