Mire jó a minibár, ha nem használja senki?

Mire jó a minibár, ha nem használja senki?

 Egy felmérés szerint az utazók hetven százaléka sohasem használta még a hotelszobában lévő minibárt – írja a TravelDailyNews.

A GO Airport Express utazási szokásokat vizsgáló kérdőívét összesen 733-an töltötték ki. Ebből összesen négy százalék számolt be arról, hogy rendszeresen fogyaszt a minibárból, a maradék húsz százalék pedig csak néha nyúl bele.

A minibár kínálataFotó: Rob Sinclair / flickr

 A felmérésből az derült ki, hogy a legtöbben túl drágának találják a szolgáltatást és inkább vesznek maguknak rágcsálnivalót vagy üdítőt egy boltban, amit aztán ugyanúgy be tudnak hűteni, ha kedvük tartja. Ha mégis kivesznek valamit a minibárból, az alkoholos italokat jellemzően a férfiak részesítik előnyben, míg a nők inkább vizet vagy ha van, valamilyen egészséges snacket választanak.

John McCarthy, a GO Airport Express elnöke szerint a felmérés megmutatta, hogy a vendégek egyre árérzékenyebbé válnak és az egészséges életmódra is egyre több figyelmet fordítanak, ezért a szállodáknak is a változó igényekhez kell igazítaniuk a szolgáltatásaikat.

Ön szokta használni a minibárt a szállodákban?
Igen, szoktam. - 36
Csak akkor, ha nagyon éhes vagyok és már a konyha is bezárt. - 93
Soha, pénzpocsékolásnak tartom. - 437
Nem járok szállodába. - 41
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek