Ingyen vonatjegy az autósoknak

Hétfőn, az Európai Autómentes Napon egész nap ingyenesen vonatozhatnak az autósok a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán. A bringásoknak is jár kedvezmény, ők ezen a napon, szeptember 22-én ingyen szállíthatják a vonaton bringájukat, viszont nekik kötelező vonatjegyet váltani.

Az ingyenes utazás csak magánszemély nevére szóló forgalmival bonyolítható, és csak az autó tulajdonosa vagy üzemben tartója utazhat vele. Az ingyenes belföldi utazás csak másodosztályon vehető igénybe, áll a vasúttársaság közleményében. Első kocsiosztály igénybevételéhez a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat, feláras vonatokra (például gyors és InterCity vonatok) a pót- és helyjegy, vagy a gyorsvonati pótjegy díját külön meg kell fizetni. A díjmentes kerékpárjegy a rendezvény hetében váltható meg online, illetve a pénztárakban.

A MÁV-csoport a budapesti központi rendezvényre látogatókat egy kuponfüzettel is megajándékozza, amelyben számos kedvezményes ajánlat található, Az egyik szelvénnyel a Mobilitási Hetet követő két hétvégén 25%-os kedvezményű kerékpárjegy vásárolható (2014. szeptember 27-én, 28-án, valamint október 4-én és 5-én). Az ajánlat a MÁV-START szolgáltatási területére vonatkozik. További részletek a kedvezményekkel, és a programokkal kapcsolatosan a www.mav-start.hu oldalán, illetve a GYSEV Zrt. weboldalán a www.gysev.hu oldalon olvashatóak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek