Olvasson ingyen útikönyveket!

Az útikönyvek nagyon hasznosak, viszont drágák és nehezek. Könyvtárból ingyen is hozzájuthatunk a vágyott példányokhoz, a Scribd online könyvkölcsönző pedig egyhónapos ingyen tesztidőszakot kínál.

Egy jó útikönyv ugyancsak hasznos útitárs lehet, különösen olyan városban, ahol korábban nem jártunk még. Egy hosszú hétvégéhez azonban talán felesleges drága pénzért megvenni a bédekkert, hogy aztán ott porosodjon a könyvespolcon. Jobban járunk, ha kikölcsönözzük a könyvtárból, vagy akár másodkézből vásárolunk egyet.

Ha nem akarjuk magunkkal cipelni az útikönyveket, de az okostelefonunkon elérhető appokkal sem elégszünk meg, remek megoldás lehet a Scribd előfizetéses kölcsönkönyvtára. Itt havi kilenc dollárért elérhető például az összes angol nyelvű Lonely Planet útikönyv, így laptopon, telefonon vagy e-könyvolvasón is magunkkal vihetjük a kiválasztott példányokat.

A Scribd most egy hónapos ingyen kipróbálási időszakot biztosít, így ingyen is olvasgathatjuk a vágyott útikönyveket. De nemcsak útikönyveket találunk itt: a többszázezer könyv között ott vannak Neil Gaiman és Elmore Leonard regényei is, no meg egy kis Paulo Coelho, ha valaki pont erre vágyik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek