Nyaraljon úszómedencés villában fillérekért!

Ki ne nézegette volna már vágyakozva az amerikai filmsztárok úszómedencés villáit? Nos, ha nem is feltétlenül Hawaii szigetén, de mondjuk a spanyol tengerparton mi is nyaralhatunk ilyenben, és valószínűleg olcsóbban megússzuk a dolgot, mintha szállodai szobát foglalnánk. Hogyan lehetséges ez? A Talpraesett Turista megmondja.

Párok számára persze továbbra is egy hotelszoba bír a legjobb ár/érték aránnyal, ha azonban nagyobb társasággal indulunk útnak, érdemes megvizsgálni a villabérlési lehetőségeket. A nagyszülőkkel utazó családok, vagy a nagy baráti társaságok jobban járnak, ha közösen bérelnek akár luxusnak tűnő villát is, a fejenkénti költség ugyanis valószínűleg kevesebb lesz, mint a szállodázásnál.

 

Kiadó villa a Costa del SolonFotó: Holiday Lettings

A spanyol Naposparton, a Costa del Solon például júniusban heti 1300 euróért találunk öt hálószobás, légkondicionált, a kertben fűtött úszómedencével rendelkező villát a Tripadvisor tulajdonában levő Holiday Lettings adatbázisában. Ha tízen bérlik a villát, fejenként 130 euróra, vagyis napi 18,5 euróra jön ki egy hét nyaralás — ennyiért nehéz jó szállodát találni. De találtunk légkondicionálás és medencefűtés nélküli, szintén öt hálószobás házat júniusra 1000 euróért is.

Érdemes jó előre megtervezni a nyaralást, mert a jó szállásokat már előző télen lefoglalják az utazók. Foglalás előtt tanulmányozzuk a korábbi vendégek értékeléseit is, és olvassuk el gondosan a ház leírását, nehogy például a helyszínen szembesüljünk azzal, hogy egy lépcsősoron kell felvinni a házba a babakocsit, vagy hogy csak egy fürdőszobája van a háznak tíz emberre.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek