Ingyen szállás egy londoni könyvesboltban

Ingyen szállás egy londoni könyvesboltban

 

Miután múlt héten egy amerikai turista zárás után bent ragadt a legnagyobb londoni Waterstones könyvesboltban, a cég most nyereményjátékot hirdet: kétszemélyes ottalvást lehet nyerni az inkriminált üzletben.

Fotó: Airbnb

A Waterstones az Airbnb-vel közösen hirdette meg a játékot, melyen összesen tíz nyertes töltheti a péntek éjszakát a Piccadilyn található könyvesboltban. Mindannyian hozhatnak egy vendéget is, és először vezetett sétát tartanak nekik a boltban, majd Richard Wiseman, a Night School című kézikönyv szerzője ad nekik tippeket a pihentető alvással kapcsolatban. Lesz improvizált piknik is finom falatokkal, teával és gyümölcslevekkel, és persze ingyen wifi is üzemel a boltban.

A játékszabály szerint csak 18 éven felüliek jelentkezhetnek, és feltétel az is, hogy "tudjanak bolti környezetben, felfújható matracon" aludni. A Piccadilyn található négy emeletes Waterstones Európa legnagyobb könyvesboltja, polcain 150 ezer könyv található.

A könyvesbolt azután döntött a PR-akció mellett, hogy múlt héten, az amerikai David Willis kálváriája kapcsán könyvmolyok tucatjai twitteltek arról, régi álmuk bent maradni egy könyvesboltban zárás után.

Újabb cikkünk ebben a témában:

Könyvtárhotel az új japán őrület
A godzillás, a robotszemélyzettel működő, és a sírószobákkal felszerelt szállodák után a japán furahotel-trend újabb állomásához érkeztünk. Szeptemberben nyit Tokió első könyvtárhotele, a Book and Bed.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek