Vár a TreeHouses Kapolcson!

Látogassatok el pároddal egy romantikus hétvégére a Sziklákba

Egyre népszerűbbek lettek az alternatív szálláshelyek, így aki elutazna valahova nem csak szállodában tud megszállni, hanem különleges helyszíneken is, mint a faházak. Kapolcson találhatóak a TreeHouses szikla formájú házai, melyet a HelloWood-al közösen építettek. A házak egy kis ösvénnyel összekötve egy hatalmas pusztán helyezkednek el, ami igazán egyedi látványt eredményez. A város nyüzsgését hátrahagyva lehet ide elvonulni, tökéletes választás pároknak, akik szeretik a természet közelségét, de mégis vágynak a teljes kényelemre.

Forrás: Lameapte Kft.

Minden házikó igazán esztétikusan van berendezve, külön hangsúlyt fektetve arra, hogy a természet jegyei a belső terekben is jelen legyenek például a faburkolatok által. A nap kellemesen odasüt a házak privát teraszára, így még el lehet csípni az utolsó őszi napsugarakat, este pedig a csillagokban lehet gyönyörködni. Minden Szikla teraszán saját Jacuzzi található, ezáltal a párok teljes nyugalomban tudnak lazítani a pezsgőfürdőben egy pohár pezsgő mellett.

Forrás: Lameapte Kft.

Ha ez nem lenne elég, külön infraszauna is található a házakban, hogy teljes spa élményben legyen része a vendégeknek és semmi se álljon a kikapcsolódás útjába. Egy romantikus este eltöltése után a vendégeket egy helyi finomságokkal megpakolt reggeli kosár várja az ajtó előtt. A reggeli elfogyasztása után éhesek biztos nem maradunk, hiszen tele van sonkákkal, sajtokkal, zöldségekkel, finom krémekkel és lekvárokkal, de 100%-os narancslé és friss pékáru is érkezik mire felébredünk.  

Forrás: Lameapte Kft.

Egész nap lehet a házikóban lustálkodni és élvezni, hogy a természet szívében vagyunk. Ha megéheznénk ebédet is lehet kérni a Sziklákhoz, de a környék éttermekben sem szűkölködik, elvégre a Balaton-felvidéken vagyunk! Ebéd után el lehet menni egy kellemes őszi sétára, biciklitúrára, vagy megnézni a közelben elhelyezkedő nevezetességeket, akár a helyi piacokat is és bevásárolni a termelői különlegességekből. A TreeHouses weboldalán programajánló is található, hogy a Kapolcson eltöltött időből a legtöbbet lehessen kihozni és csodás élményekkel távozzanak a vendégek.  

Forrás: Lameapte Kft.

A mesebeli környezetben a legjobb, hogy meg tudod osztani pároddal és miközben ketten ültök a teraszon elmerülhettek az festői környezetben. Eltűnik az autók zaja és helyette madárcsicsergés hallható, miközben körülölel a természet és egy díjnyertes tervezésű házikóban pihenünk. Ha úgy érzed egy kis feltöltődésre van szükséged és kiszabadulnál a hétköznapokból, látogass el a TreeHouses weboldalára és foglald le a kapolcsi Sziklák egyikét!

Forrás: Lameapte Kft.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek