Megválasztották a Világ legjobb beltéri sípályáját

Rekordot döntve, zsinórban hatodik éve a Ski Dubai nyerte a „Világ legjobb beltéri sípályájának" kijáró címet. A Közel-Kelet első fedett síközpontja megkapta a World Ski Awards rangos címet, amelyet az iparág szakemberei és a fogyasztók szavaznak meg világszerte – tudtuk meg a DTCM Central Europe Office sajtóközleményéből.

Forrás: DTCM Central Europe Office

A Ski Dubai-t, 10 nemzetközileg elismert fedett síközpont közé jelölték Egyiptomban, Németországban, Kínában, Spanyolországban, Skóciában, Új-Zélandon és Hollandiában.

A 2005-ben felavatott Ski Dubai volt az első fedett síközpont a Közel-Keleten és gyorsan a régió egyik legnépszerűbb és legikonikusabb látványosságává nőtte ki magát.

Az elmúlt 15 év során évilágszínvonalú élménnyé vált a helyi közösség, a téli sportok szerelmesei és a világ minden tájáról érkező turisták számára. A Ski Dubai folyamatosan fokozza az élményszerzést és öt sípályával, egy családbarát hóparkkal, számos szórakoztató tevékenységgel bővíti a parkot és a rendkívül népszerű Penguin Encounterrel, amely a Király és a Gentoo pingvinek kolóniájának ad otthont.

Az Egyesült Arab Emírségekben évente több mint 80 000 ember ismerkedhet meg a síeléssel és a snowboardozással.

A korszerű létesítmény nemzetközi versenyek, mint például a The World Cup és a Para Snowboard World Cup központja is lett, amely a világ minden tájáról vonzza a versenyzőket és a nézőket.

Forrás: DTCM Central Europe Office

Mohammad El Etri, a Global Snow, Majid Al Futtaim Leisure, Entertainment & Cinemas alelnöke így nyilatkozott: „Hihetetlenül büszke vagyok arra, hogy a Ski Dubai megnyerte a „Világ legjobb beltéri sípályájának" járó díjat, különös tekintettel a nevezett síközpontok magas színvonalára. A World Ski Awards a legnagyobb kitüntetés a globális síturizmus terén, és az a tény, hogy ez egy közönség általi szavazás volt, még különlegesebbé teszi ezt a díjat."

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek