Akciós jegyárakkal nyílt meg a mátraszentistváni sípark

Az idei télen Eplény volt az első a hazai sípályák között, amely megnyitott a síelők előtt, múlt péntek este azonban a mátraszentistváni sípark is kiposztolta Facebook-oldalára, hogy december 11-től elindítja síliftjeit és átadja lejtőit a sportolóknak.

Szombat óta tehát már üzemel a Panorámalift (H), a két Varázsszőnyeg (V1, V2) és a tanuló liftek (E, F), használható a 4-es, 6-os, 7-es és 8-as  pálya, de a Síiskola csak december 18-tól nyitja meg kapuit. Előszezoni jegyárakkal várják a csúszásra vágyókat a hét minden napján 9:30 és 16:30 között, a kölcsönző 9 és 17 óra között tart nyitva. 

A síparkban hétvégente a felnőtt napijegyért 9500, a diák és senior napijegyért 8000 forintot kell fizetni, a gyerekek napijegyéért pedig 7000 forintot kérnek el. A hétköznapi jegyárak olcsóbbak, de szombat és vasárnap délelőttre még kedvezményesebb early bird belépőkkel várják a síelőket. Minderről bővebben itt olvashatnak.  

Forrás: Sípark Mátraszentistván / Facebook

A síparkot üzemeltetők a hétvégi Facebook-posztjukban minden látogató figyelmét felhívták az előírt 1,5 méteres védőtávolság betartására, illetve a kötelező maszk vagy csősál viselésére a szociális helyiségekben és a felvonókon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek