Tengerparton nyit glampinget egy arab emírség

Megnyílt az Egyesült Arab Emírségek különleges glamping szállása a Rász el-Haima-i Emírség tengerpartján, a Banan Beachen. A glamping az angol glamour és camping szavak összeolvadásából keletkezett, luxuskempinget jelent. A sátor nyújtotta szabadság felér egy ötcsillagos szálloda kényelmével, nem rongálja a környezetet és nem igényel komoly építési munkálatokat sem.

A fenntartható faházak és sátrak tökéletes kikapcsolódást nyújtanak azoknak, akik a természettel összehangban nyugalomra és pihenésre vágynak a kristálytiszta tenger partján. Az élénk színű sátrak és faházak jól felszereltek, az összes benne található tárgy kézzel, helyi forrásokból származó és lebomló anyagokból készült.

Ras Al Khaimah glampingForrás: visitrasalkhaimah.com

Az ökotudatos vendégeknek a szállásokon gáz és villamosenergia helyett fa és faszén szolgáltatja az energiát, így igazi nomád körülmények között élvezhetik a glampingezést. "Legyen szó tengerparti grillezésről, jógázásról, vagy szabadtéri moziról, itt mindenki megtalálja a számításait" – idézi Banan Abdalla, a projekt alapítójának szavait a Gulfnews.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek