Élő online túrára indulhatunk a japán kardok és szarvasok útján

A Kiotói hétköznapok Facebook Live eseményén Nara városát ismerhetjük meg egy élő séta alkalmával, amit május 24-re, Pünkösd hétfőre hirdettek meg a szervezők. A magyar idő szerint reggel 9 órától induló túrán betérünk majd egy híres, helyi kés- és kardboltba, ahol az ottani mesterekkel is találkozunk, utána pedig virtuálisan barátkozhatunk a városszerte szabadon élő szikaszarvasokkal.

A Nara Parkban sétálgatvaPicasa / Dariusz Jemielniak ("Pundit") / wikipedia.org

A séta, mint a korábbiak is, interaktív, ahol kommentelhetünk és kérdezhetünk is. Élőben követehetjük egy kávé mellől, vagy később visszanézhetjük majd a családdal együtt. A mostani séta a Narai Turisztikai Centrummal együttműködve valósul meg, és ingyenesen megtekinthető - írták az esemény Facebook-oldalán. 

Nara, vagyis Japán egykori fővárosa 1998 óta UNESCO világörökségi helyszín. Honsú szigetén helyezkedik el a Kanszai régióban, és közvetlenül határos Kiotó prefektúrával. A legegyszerűbben vonattal közelíthető meg Kiotó városából, így ha már régóta ki akartuk volna próbálni a Shinkansent, akkor egy narai látogatás alkalmával ezt az élményt is kipipálhatjuk. 

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek