Dobogókő Rám-hegy körtúrára invitálnak az év első hétvégéjén

  Scheffler Tibor megannyi, hosszabb-rövidebb túrát szervezett már kisebb csoportoknak. Legutóbb, akik vele tartottak, a Budai hegység körtúrán vehettek részt, ahol érintették Csillebércet és Makkosmáriát is. a legújabb, január 10-i, vasárnapi Scheffler-túrán Dobogókő lesz az első állomás.

  Télen a táj teljesen más arcát mutatja - 2019-es felvételForrás: Pas-6/Wikimedia

  Akik csatlakoznak a 11 kilométeresre tervezett túrához, azok innen Árpádvár és a Rám-hegy irányába indulnak majd, illetve vissza a kiindulási helyre. A találkozási pont a Báró Eötvös Lóránd Menedékház lesz. A túra menetideje 4 óra 30 perc, indulás 10 óra 3 perckor

  A túravezető szerint a szokásosnál nagyobb szintemelkedés miatt, ami 420 méter lesz, nem árt ha a jelentkezőknek jó az állóképessége és van megfelelő felszerelése is. A túra egyénileg is bejárható, így ha valaki nem szeretne csatlakozni a csapathoz, az később és korábban is elindulhat az útvonalon - olvasható az esemény Facebook oldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!