Megnyitott az eplényi síaréna, a kezdőket és a profikat is várják

  Míg Európa nagy részén a sípályák zárva tartanak, tegnap az eplényi síarénában megnyitották az első sípályákat. Csütörtökön 11:00 órától már birtokba lehetett venni az 1048 méter hosszú A1-es pályát, és két tanulópályát is, amiket hóágyúkkal átlagosan 60 cm-es hóréteggel fedtek be. Gyakorolni a T2-es tanulópályán lehet, illetve a T1-esen, amit a gyermekek ingyen használhatnak.

  Sokak örömére itthon megkezdődött a síszezon - illusztrációForrás: Pexels/Pixabay

  A síaréna dolgozói gondoskodnak arról, hogy a sípályán és a kiszolgáló létesítményeknél ne alakulhasson ki tömeg, így az intézkedések betartása mellett mindenki biztonságban lesz. A felügyeletük alatt átlagosan legalább 20 négyzetméter jut majd egy-egy látogatóra a pályákon, a szabad levegőn, tehát a távolságtartással nem lesz probléma.

  A biztonság érdekében extra fertőtlenítőpontokat helyeztek ki a sípálya területén. Mindemellett arra kérik a vendégeiket, hogy tartsák be járványügyi előírásokat, tehát viseljenek védőmaszkot (vagy csősálat) és kesztyűt, illetve kerüljék a tömörülést. A felszállításról az Audi E-Tron Négyüléses Felvonó és a T1 oktatólift gondoskodik. A sífelvonóknál és a felvonók használata közben is kötelező a símaszk, (egyéb maszk), valamint a síkesztyű használata.

  Üzemelni fog az Intersport Síkölcsönző és a Quattro Síiskola is. A síkölcsönző zárt légterében nem lehet tartózkodni, a vendégeket a kölcsönző bejárati ajtaja mellett lévő kiadóablakon át szolgálják ki, ahol kérik, hogy tartsák be a 1,5 méteres távolságot. Az Intersport Síaréna területén nem üzemel szánkópálya – olvasható a síaréna weboldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!