Új útvonalat kap a Sziklás-hegység legendás vonata

  A kanadai Sziklás-hegység lenyűgöző vidékén keresztül haladó Rocky Mountaneer vonatok üvegkupoláikról és kilátóplatformjaikról ismertek, melyek célja, hogy az utasok minél teljesebb kilátásban gyönyörködhessenek az utazás során - adja hírül a matadornetwork.com.

  Vörös homokkő sziklák MoabnálForrás: Carla Roberts/pixabay.com

  A járat eddig három vonalat üzemeltetett Brit Kolumbián és Albertán keresztül Vancouvertől a Banff illetve a Jasper Nemzeti Parkig, jövő év augusztusában pedig új útvonalat nyitnak, amely a coloradói Denverből a utahi Moabig a vidék ikonikus vörös szikláit mutatja meg az utasoknak, megállva a coloradói Glenwood Springsben.

  A társaság már évek óta kereste az új útvonalat, olyan különleges helyszínt akartak találni, mely Nyugat-Kanada tájaihoz hasonlóan érdekes, és lehetőséget ad akár egy több napos, vonatos utazásra is.

  A vonatokon széles ablakok gondoskodnak a kilátásrólForrás: ToddPhillips2016/commons.wikimedia.org

  A kétnapos utazás személyenként 1250 dollártól (380 ezer forint) indul, melyben benne van az egy éjszakai szállodai tartózkodás Glenwood Springsben. A jövő év augusztusa és októbere között a cég 40 járatot tervez.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!