Fürdőszoba a fa alatt: kiköltözik a szabadba az angol luxusszálloda

A The Hoxton oxfordshire-i szállodája különleges ötlettel igyekszik betartani a koronavírus-járvány miatt hozott óvintézkedéseket: a butikhotel augusztusban kiköltözik a szabadba – írja a Skift.com. A szállodaláncnak Európa-szerte vannak hoteljei, a Londontól 90 percnyi utazásra lévő oxfordshire-i egységükben pedig egy nem mindennapi ötlettel igyekeznek megmenteni a nyári szezonból hátralévő időt. A butikhotelt körülvevő gyönyörű parkban a beltéri színvonalnak megfelelő sátorkomplexumokban szállásolják el a vendégeket, ezzel könnyedén betartva a különböző rendeletekben foglalt távolságtartási előírásokat.

A szállodalánc vezetősége szerint ugyan a koronavírus-járvány miatt vezetik be az új szolgáltatást, amelyen azonban már a pandémiát megelőzően is dolgoztak. „Bár szállodáink most már nyitva vannak ismét, és néhány még jobban is teljesít, mint ahogyan arra előzetesen számítottunk, nagyon messze vagyunk attól, ahogy korábban álltunk. Tudjuk, hogy lassú folyamat vár ránk, de sosem voltunk olyan márka, amely csak ül, és elfogadja a körülményeket" – jelentette ki Sharan Pasricha, a Hoxton anyavállalatának vezérigazgatója.

Az oxfordshire-i vidék szépségét közelről is megcsodálhatják az új szolgálatatást igénybe vevő turistákForrás: shutterstock.com/konmac

A tervek szerint a 12 sátorból álló Camp Hox nevű kemping a 18. századi Eynsham Hall épület birtokán lesz kialakítva, és bár sátrakban történik az elhelyezés, mindezt a falakon belüli színvonalon nyújtják, vagyis hálózsákra nincs szükség...

Az épületben megszokott ágyak mellett saját fürdőszoba és zuhanyzó lett kialakítva, és minden reggel a sátorban szolgálják fel a reggelit. Emellett hűtőszekrény, grillezési lehetőség is várja a látogatókat, akik a beltéri szolgáltatásokra a kültéri tartózkodásuk alatt is számíthatnak. A Camp Hox 473 dolláros, vagyis 135 ezer forint körüli kezdő áron kínálja a kétéjszakás csomagokat, amelyek egy ajándék éjszakát is tartalmaznak. 

Jó, ha tudja! A Konzuli Szolgálat legutolsó adatai szerint az Egyesült Királyság biztonsági besorolás alapján a kettes, sárga színnel jelzett kategóriába esik, amely a fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségeket jelöli a magyar utazók számára.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek