Béreljen e-bringát és kerekezzen át a horvát nemzeti parkon

Mostantól új kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a természetjáróknak a horvát Samobori hegység és a Žumberak-hegy térségén. A nemzeti parkot korszerű, bérelhető elektromos kerékpárokkal villanyozták fel.

Elektromos kerékpárral a természetbeForrás: Shutterstock / Készítette: mRGB

Aki természetre és nyugalomra vágyik, annak jó választás lehet a Žumberak – Samoborsko hegy nemzeti park, amely a modern kétkerekűekkel remekül bejárható akár egy hosszú hétvége során is - írja a horvát Devnik hírortál.

A bringákat 4 kunáért lehet kibérelni óránként, és a kifizetés akár telefonos applikáció használatával, bankkártyás fizetéssel is lehetséges. Két állomáson lehet felpattanni a kölcsönvett bringákra, Budinjak látogatóközpontjában és Sošica településen.

A parkban állítható sebességű, hibrid kerékpárokat kínálnak a turistáknak, és eldönthetjük, hogy könnyebb vagy nehezebb túrába vágunk-e bele. A túra során éttermekben, kávézókban pihenhetünk, betérhetünk ajándékboltokba és hamarosan játszótérrel, szabadtéri sport pályával is bővítik a térséget. A turisták sok, különleges természeti látnivalóban is gyönyörködhetnek egy helyi kirándulás során.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek