Béreljen e-bringát és kerekezzen át a horvát nemzeti parkon

  Mostantól új kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a természetjáróknak a horvát Samobori hegység és a ®umberak-hegy térségén. A nemzeti parkot korszerű, bérelhető elektromos kerékpárokkal villanyozták fel.

  Elektromos kerékpárral a természetbeForrás: Shutterstock / Készítette: mRGB

  Aki természetre és nyugalomra vágyik, annak jó választás lehet a ®umberak – Samoborsko hegy nemzeti park, amely a modern kétkerekűekkel remekül bejárható akár egy hosszú hétvége során is - írja a horvát Devnik hírortál.

  A bringákat 4 kunáért lehet kibérelni óránként, és a kifizetés akár telefonos applikáció használatával, bankkártyás fizetéssel is lehetséges. Két állomáson lehet felpattanni a kölcsönvett bringákra, Budinjak látogatóközpontjában és Soąica településen.

  A parkban állítható sebességű, hibrid kerékpárokat kínálnak a turistáknak, és eldönthetjük, hogy könnyebb vagy nehezebb túrába vágunk-e bele. A túra során éttermekben, kávézókban pihenhetünk, betérhetünk ajándékboltokba és hamarosan játszótérrel, szabadtéri sport pályával is bővítik a térséget. A turisták sok, különleges természeti látnivalóban is gyönyörködhetnek egy helyi kirándulás során.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek