Tegyen egy kellemes sétát a hétvégén ebben a budapesti botanikus kertben!

  A tavasz közeledtével minden lelkes növényrajongót egy szakvezetéssel egybekötött kerti sétára várnak a Soroksári Botanikus Kertben. Megismerkedhetnek az aktuálisan nyíló hagymásokkal, cserjékkel valamint az év vadvirágával, a nemes májvirággal is. Felfedezhetik milyen kincsek rejlenek az avarban, és mely cserjék elsők a virágzási sorban.

  A Soroksári Botanikus KertForrás: Soroksári Botanikus Kert

  A kirándulásra március 14.-én, szombaton kerül sor, több időpontban. A szakvezetők Bottlik Gábor, Miklósi Szabina és Seres Dávid Zsigmond lesznek. A rendezvény a botanikus kerti belépő megfizetése mellett ingyenes de a program regisztrációhoz kötött. A pontos cím: 1238 Budapest, Túri István út 2. Az időjárás tekintetében a szervezők a program időpontjának változtatásának jogát fenntartják. További információkat az esemény Facebook oldalán olvashatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!