Új weboldal mutatja be a Kárpát-medence érdekességeit

  A Kárpát-medence egészét turisztikai szempontból feldolgozó weboldalt indított a békési székhelyű Heti Kelet Kulturális Alapítvány, tájérintő.hu címmel - adja hírül az MTI. A weboldal bemutatja a tervezett útvonal közelében lévő tájak, természeti kincsek, műemlékek, épületeket listáját. A felhasználók a véglegesített útitervet kinyomtathatják, mobiltelefonra küldhetik, de útvonal-navigációként is használhatják.

  A Fogarasi-havasokForrás: ScarlateanuN/pixabay.com

  Mint Csibor Géza, az alapítvány elnöke elmondta, az oldal mintegy kétéves fejlesztésnek köszönhetően jött létre, és tájékoztat az egyes útvonalak közelében, a megadott időintervallumban zajló kulturális, sport-, gasztronómiai, és más, helyi rendezvényekről, túrákról, turisztikai eseményekről.

  A több mint 15 éves múltra visszatekintő Heti Kelet Alapítvány vállalt kulturális feladatai közé tartozik, hogy a Kárpát-medencében a hagyományok, a természeti és épített kultúra, valamint az ezen területeken tevékenykedő közösségeket felkutassa és azok tevékenységeit, termékeit, értékeit bemutassa, rögzítse és közreadja a tajerinto.hu weboldalon és a "TájÉrintő" Facebook-oldalon.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!