230 ezres heti fizetésért lehet síelni tanulni az Alpokban

Ha szeretne megtanulni síelni, vagy meglévő tudását csiszolgatná kicsit, akkor nem kérdés, hogy valamelyik síterep felé veszi idén télen az irányt. De mit szól ehhez az ajánlathoz? Tanuljon úgy, hogy közben még fizetést kap érte. Nem hangzik rosszul, igaz?

Egy síoktatásokat foglaló honlap hirdette meg a lehetőséget. Az oldalnak több mint 150 sí resorttal van kapcsolata az egész Alpokban, most pedig arra keresnek embereket, akik véleményezik a szolgáltatásokat. És hogy másképp lehetne ezt megoldani, mint, hogy az érintettek valóban leckéket is vesznek? Ezért aztán akkor is, ha valaki még sose látott havat, akár a profi határt karcolja, mindenképp jelentkezhet, hiszen rengeteg különböző tanfolyamra van lehetőség.

Cortina d'AmpezzoForrás: FrimuFilms/Shutterstock

Ez persze nem azt jelenti, hogy tucatjával vesznek fel embereket. Összesen négy nyitott pozíció van, a jelentkezők viszont megválaszthatják, hogy milyen oktatáson szeretnének részt venni. A szerencsések aztán elutaznak az olasz Cortina d'Ampezzora, az osztrák St. Antonba, a francia Val d'Isere-re, vagy a svájci Verbier-be, hogy „dolgozzanak" és síeljenek.

Az már kábé csak hab a tortán, hogy az egy hétig tartó leckék és a 600 font (bő 230 000 forint) fizetés mellé térítik nekik az utazási költségeket is, de jár egy VIP spa csomag is ráadásként – ami így összesen körülbelül 3500 font (1 360 000 forint) körül kerekedik ki. Aki megkapja a munkát, annak minimum egy hétig maradnia kell, de olyan is előfordulhat, hogy egy hónapig lesz szükség rá. Hogy ez alatt az idő alatt ne legyen magányos, az adott resort vendégül látja egy barátját, vagy családtagját is.

Amellett, hogy a kiválasztott jelentkező véleményezi a szolgáltatásokat, aktívan kell majd töltögetnie a közösségi oldalakat is, illetve egy vlogot is készít majd. Ez utóbbihoz, vagyis a videó bloghoz egy operatőrt is biztosítanak.

Jelentkezni már lehet ezen a linken, a határidő pedig december 24. Azokat, akik szóba jönnek az állásokra, január 6-ig értesítik. A jelentkezéshez többek között egy 200 szóból álló bemutatkozást kell írni, melyben elsősorban arra kell kitérni, hogy miért az adott ember lenne a legjobb jelölt, írja a Travel+Leisure.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek