Lerobbant a kocsijuk a forró pusztában, háromfelé váltak segítséget hozni

Az ausztrál pusztában eltűnt háromtagú társaság második tagját is megtalálta a rendőrség. A csodával határos módon megmenekült férfi kiszáradás és az erős napsütés okozta sérülések miatt orvosi ellátásra szorult.

Két nő és egy férfi november 19-én indult kirándulni autóval az ausztráliai Északi területen fekvő Alice Springsből, de kocsijuk a Hugh-folyó medrében ragadt. A társaság három napig próbálta a kocsit kiszabadítani, aztán szétváltak, hogy segítséget keressenek.

Ilyen a táj Alice Sprins közelébenForrás: kwest/Shutterstock

A kutyájával az autó közelében maradó 52 éves Tamra McBeath-Riley-t, aki úgy maradt életben, hogy pocsolyavizet ivott és kekszet evett, 12 nap után találta meg a rendőrség.

A 40 éves Phu Trantra Alice Springstől 160 kilométerre, 14 nap után bukkant rá kedden egy gazda egy elhagyatott ingatlanon. A rendőrség tájékoztatása szerint Trant erősen kiszáradt és megviselt állapotban találták meg. Kissé zavarodott volt, de miután vizet és ennivalót kapott a farmertől, javult az állapota.

A 46 éves Claire Hockridge után még kutatnak. A rendőrség helikopterekkel és gyalog is folytatja a keresést, írja az MTI.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek