Hallgatag túra vár az elmélyülésre vágyókra

  Játékos kalandra és belső zarándoklatra invitálják az érdeklődőket a természetbe - a szavakon és a komfortzónán túl - október 27-én, vasárnap 10.30 és 17.00 óra között a Hovatovább Kikötő szervezésében.

  Lelki utazásra invitálják a kalandra vágyókatForrás: Valiphotos/Pixabay

  A Nagykovácsi környéki erdőkben járatlan utakon barangolva együttlét, elmélyülés, játékos gyakorlatok, kihívások várnak a túrázókra, és egy különös közösségi élmény, szavak nélkül. Elindulnak egy járatlan úton, letérnek a kitaposott ösvényről, hogy mindent megtapasztalhassanak, és megtalálják a saját útjukat, mely egyedi és megismételhetetlen. Fontos a hallgatás, hogy ne beszéljenek az úton, hanem nyíljanak meg mindenre, és használják minden érzéküket, mert itt a legapróbb részletnek is jelentősége lehet.

  Ezen a külső-belső utazáson nem a megtett kilométer, a szintkülönbség, vagy a cél elérése számít, hanem a tapasztalás, az ellazulás, a bátorság, a szabadság, a figyelem és a jelenlét.

  Az út során különböző gyakorlatokat is végeznek a túrázók, így tartogat feladatokat, kihívásokat és üzeneteket  is ez a kaland. A további részletek az esemény Facebook oldalán találhatók. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!