Hallgatag túra vár az elmélyülésre vágyókra

Játékos kalandra és belső zarándoklatra invitálják az érdeklődőket a természetbe - a szavakon és a komfortzónán túl - október 27-én, vasárnap 10.30 és 17.00 óra között a Hovatovább Kikötő szervezésében.

Lelki utazásra invitálják a kalandra vágyókatForrás: Valiphotos/Pixabay

A Nagykovácsi környéki erdőkben járatlan utakon barangolva együttlét, elmélyülés, játékos gyakorlatok, kihívások várnak a túrázókra, és egy különös közösségi élmény, szavak nélkül. Elindulnak egy járatlan úton, letérnek a kitaposott ösvényről, hogy mindent megtapasztalhassanak, és megtalálják a saját útjukat, mely egyedi és megismételhetetlen. Fontos a hallgatás, hogy ne beszéljenek az úton, hanem nyíljanak meg mindenre, és használják minden érzéküket, mert itt a legapróbb részletnek is jelentősége lehet.

Ezen a külső-belső utazáson nem a megtett kilométer, a szintkülönbség, vagy a cél elérése számít, hanem a tapasztalás, az ellazulás, a bátorság, a szabadság, a figyelem és a jelenlét.

Az út során különböző gyakorlatokat is végeznek a túrázók, így tartogat feladatokat, kihívásokat és üzeneteket  is ez a kaland. A további részletek az esemény Facebook oldalán találhatók. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek