Edzésprogramra várnak Budapest legszebb helyszínein

Az augusztus 20-i hosszú hétvége nem csak bulizásra és balatoni hekk evésre lehet jó, hanem arra is, hogy egy kicsit más szemszögből ismerjük meg Budapestet. A City and Gym csapata ebből az alkalomból minden sportolni vágyót invitál egy olyan exkluzív városnézéssel egybekötött edzésprogramra, ami során Budapest legnépszerűbb helyeit látogatják meg, miközben a szakképzett edzők minden izomcsoportot alaposan átmozgatnak – olvasható az esemény Facebook oldalán.

Forrás: City and Gym Budapest / Facebook.com

A program az Olimpia parkból bemelegítéssel indul, majd a túra végén oda is érkezik vissza, ahol alapos nyújtással zárul. A második állomás a Parlament lesz, ahol a résztvevők növelhetik az állóképességüket, majd a Bazilikánál hasizomerősítés vár rájuk. A következő tervezett helyszín a Lánchíd, ahol a hátizmokat erősítik majd, a program titkos helyszínén pedig a fekvőtámaszoké és a csodás kilátásé lesz majd a főszerep. A Halászbástyánál jöhetnek az energetizáló lélegzetvételek, a Batthyányi téren pedig a combot és vádlit erősítő gyakorlatok. Az edzés az Olimpiai parkban ér véget. Az egyes állomások között kocogással közlekednek majd a résztvevők.

Az edzés részvételi díja 3.000 forint, jelentkezni pedig az esemény Facebook oldalán található adatlap kitöltésével lehet, amin a megfelelő időpontot is kiválaszthatjuk.

Időpontok:
• Augusztus 16., 18:00
• Augusztus 17., 8:00
• Augusztus 19., 8:00
• Augusztus 19., 18:00
• Augusztus 20., 8:00
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek