Aki szereti a természetet járni, az imádni fogja ezt a fesztivált is!

  Szeptember 6. és 8. között idén is megrendezi Természetjáró Fesztiválját a Magyar Természetjáró Szövetség, amely során napközben számos vezetett túrával, este pedig koncertekkel igyekeznek még szórakoztatóbbá alakítani a természetjárást.

  A Duna és a Börzsöny idén is főszerepet kapnak a fesztiválon. Vezetett gyalogtúrák, erdőismereti kirándulások, tanösvények, tematikus túrák a környező erdőkben, csorgás kenuval a Dunán, kerekezés a Duna-menti kerékpárúton, sportjátékok, vetélkedők, előadások, gyerekprogramok a csattogó-völgyi helyszínen.

  Forrás: Természetjáró Fesztivál Facebook

  Lesz gyógynövénytúra és vezetett nordicwalking túra is, és idén először kipróbálhatják a résztvevők a SUP-ot, az állva evezést is. A fesztivál negyvenféle túrája letölthető a Természetjáró applikációból is, amely segítségével offline üzemmódban is lehet a térképek alapján az erdőkben barangolni.

  A fesztiválra a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az egyes túrákért 500 és 1000 forintot kell fizetni. A regisztrációról és a programokról bővebben a fesztivál weboldalán találnak bővebb információt. Aki pedig a fesztivál idejére esetleg szállást is keres, az itt nézzen körbe.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!