Már tesztelik az első határmenti kerékpáros élményutat

  A PaNaTOUR elnevezésű kerékpáros élménytúra egy határon átnyúló együttműködés keretében megvalósuló projekt. Az elmúlt években végezték a túracsomag infrastruktúra- és termékfejlesztési munkáit, most pedig a tesztelésen és finomhangoláson van a sor.

  Forrás: Pixabay.com

  A teljes útvonalat tekintve kerékpárral hét nap alatt kényelmesen bejárható szakaszt jelenleg magyar és osztrák szállásadókból, vendéglátókból, programgazdákból, területfejlesztési-, természetvédelmi- és turisztikai szakemberekből álló csapat járja végig a Dunától a Muráig, hogy tapasztalataikkal tökéletesítsék a piaci bevezetésre váró túracsomagot – olvasható a Turizmus.com oldalán.

  A természeti élmény-kerékpározás egységesen és szakaszolva is teljesíthető lesz, hogy az ökoturizmusra és aktív turizmusra nyitott biciklisek is ki tudják választani a nekik megfelelő útvonalakat.

  A projekt keretében idén őszre elkészülnek az egyes szakaszokat külön-külön bemutató információs kisfilmek és túraleírások is. Ezek biztosítanak majd a kerékpárra adaptált túraútvonalak mellett szállás, program és gasztro-tippeket is, és segítik azokat, akik a nyeregből szeretnék megismerni az osztrák-magyar határrégió természeti kincseit, illetve növény- és állatvilágát.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!