Reggeli falatokért tekerhetünk május elején

Ismét megrendezi a Magyar Kerékpárosklub a közszeretetnek örvendő Bringás reggelit, amit összekötnek a Bringázz a Munkába kampány startjával is – olvasható az esemény Facebook-oldalán. Május 6-án a klub helyi szervezetei, valamint az eseményhez csatlakozó további csoportok (van köztük civil szervezet, egyház, vállalat és minisztérium is) a magyar nagyvárosok különböző pontjain ételt-italt adnak a kerékpárosoknak.

 

Az ország mintegy 40 pontján kaphatunk majd be egy péksütit és szörcsöghetünk hozzá narancslevet ezen a hétfőn.  

Az összes helyszínt a Facebook-eseményben találhatjuk meg, de ízelítőül itt van néhány. Budapesten a kerületek zömében lehet majd reggelizni, a főbb bringás ütőerek mentén például a Batthány téren, a Szentlélek téren, az Erzsébet téren, az Andrássy úton, a Kálvin téren, a Népligetben, a Boráros téren, a Szent Gellért téren is. Több külső kerület is csatlakozott, Rákosmentétől Csepelig lesznek reggeliztető pontok.

A Bringás reggeli 2019-es plakátja.Forrás: Magyar Kerékpárosklub/Facebook

A vidék sem marad le, csatlakozott egy-egy helszínnel Debrecen, Győr, Kiskőrös, Marcali, Nyíregyháza, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szentendre, Tapolca, Veszprém, valamint két helyszínnel Zalaegerszeg is. A szervezők szerint ráadásul folyamatosan bővül a lista, további helyszínek jelentkezését is várják a buday.bence@kerekparosklub.hu címen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek